Društvena obvestila-junij14

-- Na Dobrovljah je vzletišče sedaj še razširjeno. V nedeljo, 15.6.2014, od 14.-15. ure, bo akcija čiščenja podrtega (s sabo delovne rokavice), nato pa popoldansko letenje.

-- Pokosili smo tudi poligon Golovec. V celotnem zgornjem delu je treba pospraviti seno, kar bomo opravili v ponedeljek, 16.6.2014, od 18. ure dalje. Grablje, vile, lahko tudi samo delovne rokavice, .....glavna je volja ;-)

-- Tradicionalno društveni junijski piknik v Jagočah v Laškem bo v soboto, 21. junija 2014. Piknik bo priložnost za druženje, letenje, glasbo, pijačo, golaž , odojek,… Urejeno je tudi igrišče za odbojko in nogomet. Začetek druženja in priprave piknika bo ob 11. uri, golaž bo na voljo ob 13. uri, odojek pa ob 15. uri (tudi še nekaj »grilla«).
Izvedena bo tudi društvena tekma »na piko«. Pristanek za meritve rezultatov bo odprt od 16.30 do 18.00 ure, letelo pa se bo seveda preko celega popoldneva.
Za delno kritje stroškov bo prispevek 5 EUR po osebi. Denar, katerega nam bo nekaj tako še ostalo na društvenem računu, bomo pa porabili kot prispevek članom pri nabavi oblačil ali kakšnih drugih stvari, za katere se bomo skupno dogovorili v naslednjem obdobju.
Potrditev prijav in števila oseb na mail skyeris@gmail.com do srede, 18. junija 2014. Se vidimo, opravičil ne sprejemamo ;-)
S piknikom bomo združili tudi delovno akcijo na Maliču (košnja, ureditev parkirišča in klopi, čiščenje zaraščenosti v spodnjem delu in ob strani vzletišča, dokončanje ureditve desnega dela vzletišča,…). Zbor bo ob 8. uri na pristanku v Jagočah, z delom bomo pohiteli in se nato priključili članom, ki bodo pripravili golaž in ostalo.