Društvena obvestila-oktober12

V soboto, 20. oktobra 2012 bomo imeli društveni kostanjev piknik. V teh vetrovnih dneh bo padlo na tla kar precej kostanja, ki bo prišel prav na pikniku. Prispevki v obliki kostanja, peciva in mošta so zaželjeni.
Za lokacijo piknika se bomo odločili nekaj dni pred navedenim datumom in vas o njej pravočasno obvestili. Pri izbiri bomo seveda upoštevali tudi to, da bo možno letenje.

--- V oktobru bomo opravili tudi urejanje vzletišča na Maliču (košnja, čiščenje grmovja v spodnjem delu). Akcija bo med tednom in sicer v popoldanskem času. Obvestilo bo po mailih, SMS-ih in tudi na društveni strani.

--- Na Golovcu je bilo že kar nekaj lepih jesenskih dni za vadbo »groundhandlinga«. Pozivamo vas k večji udeležbi, še posebno tiste, ki imate pri vzletanju kakršnekoli težave. Janijev filmček iz sobote, 6.10.12:

--- Za letenje v Dolomitih, 13. in 14.10.2012, je zainteresiranih že nekaj naših članov. Če bi še kdo šel zraven, naj kontaktira Janija (040 705811).

--- Društveno tradicionalno avgustovsko druženje in letenje na Tolminskem in v Posočju je bilo tudi letos uspešno izvedeno in s številno udeležbo. Letelo se je iz Kobale, Kobariškega Stola in Sorice. Ostala dogajanja - kolesarstvo, pohodništvo, ogledi znamenitosti, odbojka, večerna druženja, skupne večerje, …..

--- Večja skupina naših članov je bila v septembru na aktivnih počitnicah v Antaliji v Turčiji, kjer se je tudi lepo letelo iz gore Tahtali. Slike in filme lahko najdete na društveni strani.

--- Tudi letos prepričljivo vodimo v tekmovanju OLC v številu opravljeni letov med vsemi klubi in društvi iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in BIH.
Preko 1500 prijavljenih letov, 1180 ur in 16000 kilometrov. Najbolj pomembno od vsega pa je, da je bilo letenje članov društva varno, brez nepredvidenih situacij, uporabe reševalnega padala in brez vsakršnih poškodb.