Preskoči navigacijo .

Društveni piknik 2011 in obvestila

--- Društveni piknik bomo letos izvedli zopet v Laškem in sicer v nedeljo, 4. septembra 2011. Lokacije ni težko najti, ko v Laškem pri bencinski črpalki prečkamo Savinjo, zavijemo levo do konjeniškega centra in piknik prostora.
http://www.pikniki.si/Piknik+lokacije/126/Jago%C4%8De+5+LA%C5%A0KO

Ob 9.00 je zbor na pristanku za delovno akcijo čiščenja vzletišča na Maliču, kjer bomo končali z akcijo okoli enajste ure. Uredili bomo predvsem spodnji del S seboj prinesite orodje- sekire, vrtne škarje, itd… in rokavice. Nato bomo odleteli in se pridružili neletečim članom, ki bodo od enajste ure dalje pripravljali vse v zvezi s piknikom. Pekel se bo že odojek, ki ga bo vrtel g. Andrej Vesenjak, lastnik pristanka.
Med prijetnim druženjem in glasbo se bo našel čas še za kakšen polet iz Maliča. Pomerili se bomo tudi v točnosti pristajanja »na piko«.
Prispevek za piknik je 5 EUR po osebi (pijača, jedača, uporaba piknik prostora,…).
Najdemo se torej v Laškem, tudi če bo kdo zamujal zaradi kakšnih obveznosti, ne bo nič narobe in naj se nam vseeno pridruži.

--- Zadnji vikend v juniju nas je bilo precej na druženju in letenju na Kaštelirju, kjer smo se kot ponavadi imeli zelo lepo.
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/4641

--- V mesecu avgustu je zelo uspelo letenje in druženje v Tolminu. Bilo nas je preko 20 letečih članov in tudi še skoraj toliko podpornih in družinskih članov. Leteli smo iz Kobale, Matajurja, Kobariškega Stola in Mangarta. Veliko je bilo popravljenih osebnih dolžinskih in časovnih rekordov. Kolesarjenja, pohodi, ogledi naravnih znamenitosti, večerna druženja,….bilo je prijetno kot vsako leto.
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/4842

--- Letos veliko, varno in uspešno letimo in tako tudi v tekmovanju OLC International v preletih trenutno v številu prijavljenih letov zasedamo zopet odlično drugo mesto. Za prvimi, to je DJP Kriška gora, smo v zaostanku za 30 letov (1401:1371). Zadnji dan tekoče sezone je 15. september. Ker nam letos manjka samo malo do vrhunskega rezultata, je naša skupna velika želja, da se do konca sezone povzpnemo na vrh. Zato vas pozivamo, da izkoristite lepe dneve za letenje in se pridružite najbolj aktivnim članom, ter nato prijavite svoje lete na OLC.
http://www.bogvetra.com/?glidertype=0&country=+&season=11&statname=clubs...

Lep pozdrav

http://www.albatroscelje-drustvo.si/

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

Sprememba glede društvene tekme "na piko" in piknika

Kot ste bili že obveščeni, bomo izvedli društveni piknik v nedeljo, 4.septembra 2011 v Laškem. Podrobne informacije ste že dobili na mailih in na društveni strani.
Vreme je bilo napovedano idealno glede vetrovnih razmer, vendar zadnji podatki kažejo, da bo že začela JZ tendenca vetra. Piknika ne moremo prestaviti, ker je bil prostor za vse sobote že dolgo rezerviran in zaseden. Ker bo sobota še idealna za letenje, bomo društveno tekmo »na piko« izvedli v soboto popoldne. Pristanek za meritve rezultatov bo odprt od 16. do 18. ure, letelo pa se bo seveda preko celega dneva.
V nedeljo bo tako več časa za druženje, malo delovne akcije, glasba, jedača, pijača, odojek,… Urejeno je tudi igrišče za odbojko in nogomet. Za tiste, ki boste prišli na delovno akcijo bo zbor ob 10. uri na pristanku v Laškem, akcija pa bo predvidoma do 12. ure.
Za delno kritje stroškov bo prispevek 5 EUR po osebi. Denar, katerega nam bo nekaj tako še ostalo na društvenem računu, bomo pa porabili kot prispevek članom pri nabavi oblačil ali kakšnih drugih stvari, za katere se bomo skupno dogovorili v naslednjem obdobju.

Se vidimo
opravičil ne sprejemamo ;-)

http://www.albatroscelje-drustvo.si/