Letenje in druženje v Posočju

V naslednjih dneh ( od 1.-9. Avgusta) odhajamo na društveno letenje in druženje v Posočje, nekateri pa bodo tam še tudi do 16. avgusta. Naša baza bo v kampu Siber pri Tolminu. Sliko lokacije kampa si lahko ogledate v priponki in tudi v Galeriji društva na društveni strani. Cena na osebo je 4 EUR na dan (avto, šotor, itd.-brezplačno).

V soboto bo verjetno preletaška društvena ekipa odletela iz Sorice, ostali pa bi leteli na Kobali. V naslednjih dneh se bo kombiniralo letenje na Kobali, Kobariškem Stolu, Livškem Kuku in Matajurju, odvisno od smeri vetra in vremenskih pogojev. Letenje bo za različne stopnje zahtevnosti – od lepih panoramskih poletov (dopoldne), večerne termike (pozno popoldne), do krajših in daljših preletov.

Za vse, predvsem pa za neletalni del ekipe,Tolminsko omogoča izvajanje različnih stalih dejavnosti : kolesarjenje, pohodi, ogledi slapov, izvirov in vojnih namenitosti in ostankov, čolnarjenje, itd. Tudi te aktivnosti se bodo sproti planirale. V večernem času je možno na družabnem prostoru pripraviti skupne večere s pripravo hrane, na voljo je vsa oprema za pečenje, itd.

Vabljeni torej, da se pridružite. Letos smo se imeli že zelo lepo na skupnem letenju na Kriški Gori in na delovni akciji in pikniku na Žusmu, zato bo sigurno tudi tu dobro vzdušje in druženje.

Zaradi lažje organizacije pokličite in sporočite, katere dneve planirate preživeti na Tolminskem.

Se vidimo!

Prejšnji vikend je bila ena

Prejšnji vikend je bila ena odprava našega društva že v Tolminu, kjer je bilo veliko lepega letenja, druženja in ostalih aktivnosti.
Nadaljevanje društvenih aktivnosti na Tolminskem planiramo v dneh od četrtka, 6.avgusta naprej.

Okvirni program:

ČETRTEK: namestitev, izleti, kolesarjenje, itd.
PETEK: letenje dopoldne na Matajurju, popoldne na Kobali-vzhodni start. Neletalci – pohod na Matajur, ostale aktivnosti
SOBOTA : izkušeni piloti – Sorica, ostali Kobala ali Kobariški Stol. Neletalci – izlet po dogovoru, ostale aktivnosti.
NEDELJA : letenje dopoldne na Livškem Kuku, popoldne na Kobali. Neletalci - izlet po dogovoru, ostale aktivnosti.

V večernem času v kampu druženje, možnost skupne priprave hrane.

Vabljeni!