Preskoči navigacijo .

Društvena obvestila - maj12

--- Delovna akcija na Maliču bo v soboto, 12.5.2012, dopoldne. Ker so v planu obsežna dela, vas pozivamo, da se pridružite pri urejanju. Nasuli bomo zemljo, posejali travo, očistili grmovje na spodnjem delu, zamenjali vetrno vrečo, itd…Prinesite orodje za čiščenje, rokavice, lopate, grablje,... Zbor na pristanku ob 8.30, na vzletišču ob 9.uri.

--- Lastnik pristanka v Laškem bo kosil okoli 20. maja, tako da vas še vnaprej naprošamo, da pristajate na robovih in na sprehajalnih poteh.

Rezervirali smo termin za društveni piknik in sicer za nedeljo, 17. junija 2012 na piknik prostoru lastnika pristanka v Jagočah, to je tam, kjer smo imeli zadnji piknik v lanskem letu jeseni.

-- V tem obdobju so dnevi daljši in pozivamo tudi tiste, ki ste letos manj leteli, da jih izkoristite za lepa, mirna večerna jadranja. Seveda pa ni odveč vadba na Golovcu in Preboldu.

--- Med prvomajskimi prazniki je bilo okoli dvajset naših članov na Kaštelirju, kjer je bilo dobro vreme za vsakodnevno letenje in za druženje v času, ko smo bili na tleh. Nekaj slik in film si lahko ogledate na društveni strani. Vabimo tudi ostale, da se pridružite planiranim društvenim dogodkom in akcijam.

Lep pozdrav

http://www.albatroscelje-drustvo.si/