Preskoči navigacijo .

Društvena obvestila - junij11

--- Društveni piknik v nedeljo, 19.junija 2011, zopet ne bomo mogli izvesti zaradi slabega vremena. Ker je naslednji vikend praznik, nato pa že dopusti, bomo piknik prestavili na mesec september.

--- Delovno akcijo košenja in čiščenja vzletišča na Maliču bomo izvedli še v mesecu juniju in sicer enkrat v popoldanskem času. Informacije o tem boste prejeli po mailih, objavljene bodo tudi na društveni strani.

--- Naslednji vikend 25. in 26. junija, bo letenje in druženje na Kaštelirju. Nočitev bo lahko kot ponavadi kar na Kaštelirju (šotori, spalne vreče,…). V soboto zvečer se lahko organizira manjši piknik, zato do srede javite udeležbo zaradi priprave hrane in pijače Janiju – 040 705811.

--- Od 5.-15. avgusta odhajamo na društveno letenje in druženje v Posočje. Naša baza bo zopet v kampu Siber pri Tolminu. Sliko lokacije kampa si lahko ogledate v »Galerija društva« na društveni strani. Cena na osebo je 5,5 EUR z vključeno turistično takso na dan (avto, šotor, itd.-brezplačno).
Kombiniralo se bo letenje na Kobali, Kobariškem Stolu, Livškem Kuku in Matajurju, odvisno od smeri vetra in vremenskih pogojev. Letenje bo za različne stopnje zahtevnosti – od lepih panoramskih poletov (dopoldne), večerne termike (pozno popoldne), do krajših in daljših preletov.
Za vse, predvsem pa za neletalni del ekipe,Tolminsko omogoča izvajanje različnih stalih dejavnosti: kolesarjenje, pohodi, ogledi slapov, izvirov in vojnih znamenitosti in ostankov, čolnarjenje, itd. Tudi te aktivnosti se bodo sproti planirale. V večernem času je možno na družabnem prostoru pripraviti skupne večere s pripravo hrane, na voljo je vsa oprema za pečenje, itd. (ponovili bomo tudi tradicionalno večerjo z lignji ;-))
Vabimo vas, da se pridružite. Zaradi lažje organizacije sporočite (skyeris@gmail.com), katere dneve planirate preživeti na Tolminskem.
Video od predlani:
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/2902

--- Avtomatsko vremensko postajo (AVP) na Mrzlici je naše »zahodno krilo« po daljšem času nedelovanja spet usposobilo in postavilo na staro mesto, tako da jo lahko kličete za aktualne podatke – 031 428911

--- Vadbeni poligon na Golovcu je pokošen, v teh dneh bo jugozahodni veter, tako da vas vabimo na utrjevanje »hendlinga«.

Lep pozdrav

http://www.albatroscelje-drustvo.si/