Preskoči navigacijo .

Društvena obvestila - april 2011

--- Vinjete in nalepke Zveze za prosto letenje je večina »letečih« članov že prejela Kdor jih še ni prevzel, jih bo dobil po pošti.

--- V mesecu marcu smo izdelali društvene kape. Ker je prva serija (50 kap) takoj pošla, smo jih dali narediti še dvajset. Vreme je sicer že toplejše, vendar tisti ki jih še nimate, poskrbite že sedaj, da vas potem jeseni ne bo začelo zebsti v ušesa ;-) Cena za člane je enaka kot prej - 5 EUR.
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/4457

-- V nedeljo,17. aprila 2011 bo od 7.30 do 14. ure v telovadnici v Frankolovem odmetavanje in prelaganje reševalnih padal. Reševalna padala je priporočljivo preložiti vsako leto. Kot vedno bodo preložena strokovno s strani proizvajalca reševalnih padal. Cena je 20 EUR. Prijave za prelaganje reševalnih padal na 041 432447 (Srečko) do srede, 14. aprila 2011.

--- Vreme je v zadnjih tednih omogočalo dobre in dolge prelete. Vendar pa na žalost prihaja tudi do zelo grobih kršitev zračnega prostora. Med takšnimi kršitelji je tudi nekaj naših članov. Pozivamo k prenehanju takšnih dejanj, kajti ob morebitnih incidentih in s tem povezanimi prepovedmi in omejitvami bodo posledice trpeli tudi ostali jadralni padalci. Varnost potnikov v letalskem prometu je nedvomno na prvem mestu, mi pa poskušajmo počenjati svoj hobi v razumljivih in sprejemljivih okvirjih.
http://www.dbprof.com/flightmap/
http://www.avsim.com/slovenia/vacc/charts/files/Slovenia%20VFR+GPS%20cha...

--- Ker so dnevi daljši, pozivamo tudi tiste, ki ste letos manj leteli, da jih izkoristite za lepa, mirna večerna jadranja. Seveda pa ni odveč vadba na Golovcu in Preboldu.

--- V teh mesecih bomo ob kakšnih vikendih organizirali tudi društvena letenja in druženja (Lijak, Karavanke, Kaštelir,…). Informacije o tem bodo objavljene na društveni strani in poslane na maile.

--- Športna trgovina Giga sport iz Celja v mesecu aprilu omogoča možnost nakupov športne opreme po ugodnih cenah, ki je namenjena športnikom, športnim pedagogom, trenerjem, vaditeljem ter športnim delavcem in funkcionarjem.
Akcija bo trajala od 11.4.2011 do 13.4.2011 vsak dan od 9.00 do 19.00 v trgovini Giga šport na Dečkovi cesti v Celju.

Popust 25% - oblačila: Nike, Adidas, Northland, Jack Wolfskin, Esprit, Puma, Iguana, O Neill, North Face,…
Popust 20% - vsa obutev in rolerji: Nike, Adidas, Acics, Puma, Esprit, Meindl,…; Rollerblade, Roces, …
Popust 15% - vse ostalo: kolesa, mize za namizni tenis, vodni šport, oprema za borilne veščine, …
Popusti veljajo tudi na že znižane artikle.

Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi vabil, ki jih je tudi naše društvo prejelo nekaj in jih lahko dobite.

http://www.albatroscelje-drustvo.si/