Preskoči navigacijo .

Društvena obvestila - avgust 2010

--- Odprava in skupno letenje na Tolminskem je bilo uspešno. Udeležilo se je precej naših članov. V tednu dni je bilo veliko dobrega letenja, skupnega druženja, večernega programa in piknikov. Imeli smo se »fajn«, kogar ni bilo, je veliko zamudil ;-(

--- Naš Primož Kostanjevec je zmagal v točnosti pristajanja na prireditvi v Moravskih Toplicah, kjer je bilo letenje z vitlo.
http://www.slovenskenovice.si/clanek/117923
http://www.tvidea.si/oddaje/video/582/

--- Med klubi in društvi prepričljivo stojimo na drugem mestu v številu letov. Izstopa Frenk, ki ima že 142 letov. Med posamezniki je Srečko na 13. mestu v preletih.
http://www.bogvetra.com/?p=olc&oa=stats&statname=clubpilots&id=alba&glid...
http://www.bogvetra.com/?p=olc&oa=listolc

--- Tudi naši motorni padalci letijo veliko in predvsem odlično. Nekaj povezav, kjer si lahko to ogledate:
http://www.bogvetra.com/?p=olc&oa=listbydate&approvemode=0&glidertype=3&...
http://www.bogvetra.com/?p=olc&oa=flightinfo&season=10&fid=48817

--- V naši »Galeriji« je veliko slik in filmčkov iz društvenih aktivnosti. Pri tem je zelo aktiven predvsem Jani Kanižar.

--- Čestitke vsem, predvsem tistim, ki so najbolj aktivni. Vse ostale pa spodbujamo, da se večkrat pridružijo društvenim aktivnostim in letenju.

--- V juliju smo prejeli majice za vse člane, ki so plačali polno članarino in so s tem tudi člani ZPLS. Kdor je še ni prejel, jo lahko dobi v naslednjih dneh. Lahko dobite tudi nove društvene nalepke v raznobarvnih kombinacijah.
http://www.albatroscelje-drustvo.si/node/3658

--- V začetku meseca septembra bomo organizirali društveni piknik z letenjem v Laškem. Več informacij o tem v naslednjem tednu.

--- Ta vikend bo letenje v Bohinjskem kotu. V soboto letenje na Voglu, v nedeljo Vogar, Sorica… Vabljeni!

Lep pozdrav

http://www.albatroscelje-drustvo.si/