Preskoči navigacijo .

O društveni strani

Stvar je nekako "zalaufala". Objavite svoje pripombe, da bo še boljša !

Možnosti prikaza komentarjev

Izberite način prikaza komentarjev in kliknite na "Shrani nastavitve" za aktivacijo sprememb.

Dizajn in poenostavitev strani

Pozdravljeni!

Imam pohvalo in dve pripombi na društveno spletno stran. Pohvala je ta, da je stran s tehničnega stališča dobro izdelana. To pomeni, da obstaja delujoč forum, galerija, obvestila, novice,... Ima pa iz mojega vidika dve pomanjkljivosti. Prva je sam dizajn strani, ki mislim, da bi lahko bil precej boljši (za primer si lahko pogledate stran DJP Kriška gora: http://www.jpk-kriska-gora.si/ , katera mislim, da je zelo na nivoju). Druga kritika je pa ta, da je uporaba strani zelo zakomplicirana. Polna je enih navodil in podatkov, ki naredijo stran nepregledno in nezanimivo. Primer "sledi", čemu to služi zakaj bi nekoga zanimalo kje vse se je že sprehajal.

Ne vem sicer kako poteka urejanje naše spletne strani, ampak imam nekaj znanja pri uporabi Fronpage-a in Dreamweawer-ja tako, da lahko malo pomagam. Upam pa, da bomo lahko še kaj naredili na obliki in poenostavitvi strani.

LP

Verjamem, da pri našh

Verjamem, da pri našh članih ni takšnih, ki bi si zdravili komplekse. Mogoče je res koga kdaj zaneslo.
V mesecu marcu in aprilu sem imel predavanja za tečajnike, kamor so bili vabljeni tudi vsi ostali zainteresirani. Eno od področij je bilo tudi "Predpisi in pravila letenja", kjer je ponavadi kar precej govora o tem, kaj je še razumno in kaj ne.
Če je kdo zamudil, se bomo o tem še pogovarjali in je seveda vabljen.

Nalaganje videa z vsemi

Nalaganje videa z vsemi potrebnimi podatki je zelo zakomplicirano. Lahko bi enostavno vpisali povezavo.
http://www.youtube.com/watch?v=3YXnXzSCXdY&feature=user

LP Miran

V tvojem primeru preprosto v

V tvojem primeru preprosto v "Video datoteka:" vpišeš "3YXnXzSCXdY" (brez narekovajev).

LP Tadej

Začenjamo

Dobrodošli na naših straneh in forumu. Naše podstrani zaenkrat še niso pripravljene, jih bomo pa poskusili čimprej urediti. Zato pa pridno sodelujte na forumih. Hiter pogovor o tem, kam bomo šli letet je tudi na začetni strani desno.

LP

ĆESTITAM! zelo lepo, da ste

ĆESTITAM! zelo lepo, da ste se potrudili urediti našo stran. Zaenkrat je super, bo pa v prihodnosti treba verjetno kaj dodati ali spremeniti počakajmo na predloge in kritike.

Lp Stane

Nove teme

Dragi uporabniki naše spletne strani! Kakšne teme bi vas še zanimale? Dajte pobude, ideje! Objavite, če kaj prodajate, kupujete (lahko tudi osebne stvari). Lahko pišete vice, šale, ali pa samo svoje občutke,ko ste v zraku ali na tleh, izmenjajmo svoje občutke. Kadar ni pogojev za letenje, bi lahko organizirali kakšen pohod (peš seveda), lahko bi organizirali tekmo v bowlingu (ali združimo v parabowling). Kaj več pa prihodnjič,
Lp Jani