Album uporabnika Dr.Stane

spomini

Stare slike sem predložil predvsem zaradi mojih - naših spominov v jadralnem padalstvu, da se mogoče kateri starejši padalec najde spomni teh starih časov, veselja na štartih, pristankih in pa seveda v zraku. Janez lepo si zapisal, da se tu vidi entuzijazem seveda saj smo se za vsak malo daljši prelet točen pristanek posebej veselili med sabo, pokomentirali iskušnjo se pogovorili, pa tudi pošalili saj med nami ni bilo nevoščljivosti. Jaz še bom pobrskal po starih fotografijah in jih še kaj predložil - mislim pa, da imajo starejši padalci še več starejšega slikovnega materiala katerega bi lahko predložili na našo stran, ter s tem poperstrili našo stran, nam pa krajšali deževne in snežne dni z starimi spomini, mlajšim pa pokazali naše začetke padalstva, skupnega druženja in doživetja

Lp Stane

pohvala

Stane zelo zanimive slike če imaš še kaj objavi,v teh slikah se zelo lepo opazi entuzijazem,ki pa ga je čedalje manj.No pa če se bomo potrudili, ga lahko tudi obudimo iz rahlega dremeža.Če ima še kdo starejše(seveda tudi mlajše)fotografije naj jih objavi,je zanimivo pogledati pa tudi ohranijo se na internetu.

se opravičujem za slabšo

se opravičujem za slabšo kvaliteto nekaterih starih slik, ker so le te skenirane. stare so približno od 8 do 10 let

Lp Stane