Društvena obvestila - maj15

-- Tradicionalni društveni junijski piknik v Jagočah v Laškem bo v soboto, 6. junija 2015. Piknik bo priložnost za druženje, letenje, glasbo, pijačo, golaž , … Urejeno je tudi igrišče za odbojko in nogomet. Začetek druženja in priprave piknika bo ob 11. uri, golaž bo na voljo ob 13. uri, ostala hrana pa tekom popoldneva (zaželjeni prostovoljci z »grill« izkušnjami za pripravo dobrot).
Izvedena bo tudi društvena tekma »na piko«. Pristanek za meritve rezultatov bo odprt od 16.30 do 18.00 ure, letelo pa se bo seveda preko celega popoldneva.
Potrditev prijav in števila oseb na mail skyeris@gmail.com do srede, 3. junija 2015. Se vidimo, opravičil ne sprejemamo ;-) Za družinske člane, ki niso člani društva, je prispevek 5 EUR.
S piknikom bomo združili tudi delovno akcijo na Maliču (košnja, čiščenje zaraščenosti v spodnjem delu in ob strani vzletišča, dokončanje ureditve desnega dela vzletišča,…). Zbor bo ob 8.30. uri na pristanku v Jagočah, z delom bomo pohiteli in se nato priključili članom, ki bodo pripravili golaž in ostalo.

--- Vinjete in nalepke Zveze za prosto letenje Slovenije je večina »letečih« članov že prejela Kdor jih še ni prevzel, jih lahko dobi na društvenem letenju ali tudi na pikniku.

-- Nekateri člani še niste prevzeli torbic za prvo pomoč in reševanje, ki jih je za pripravila Zveza za prosto letenje Slovenije za vse lanskoletne člane.

--- Ker so dnevi daljši, pozivamo tudi tiste, ki ste letos manj leteli, da jih izkoristite za lepa in mirna večerna jadranja. Seveda ni odveč vadba na Golovcu in Preboldu.

--- V teh mesecih bomo ob kakšnih vikendih organizirali društvena letenja in druženja (Lijak, Karavanke, Kaštelir,…). Informacije o tem bodo objavljene na društveni strani in poslane na maile.

-- Za letošnjo jesensko odpravo v Turčijo (Antalija-letenje s Tahtalija) so še prosta mesta. Več o odpravi na: