Društvena obvestila -marec2011

-- Na občnem zboru smo se dogovorili za izdelavo društvenih pletenih kap in sicer v črni barvi z vezenim društvenim znakom. Cena kape je 8, 5 EUR. Društvo prispeva 3,5 EUR, člani pa plačajo 5 EUR. Zaenkrat smo jih izdelali 50, zato pohitite, da ne boste prepozni. Na razpolago bodo od ponedeljka, 7.3.2011. Takrat boste lahko dobili tudi že vinjete in nalepke ZPLS.

Za lažjo delitev naštetih stvari smo izbrali »poverjenike« za območja in sicer:
Celje in bližnja okolica: Srečko Jošt
»Južno in zahodno krilo«: Janez Kanižar
»Severno krilo«: Bojan Dajčman
»Vzhodno krilo«: Slavko Kolar

-- V lanskem letu nekateri niste dvignili majic ZPLS, ki smo jih dobili ob vplačilu lanskih članarin ZPLS. Kontakt – Srečko Jošt

-- Tradicionalno Albatrosovo druženje in letenje v Tolminu bo letos od 23.-31. Julija.

-- Od 6.-14. Avgusta bo v Kruševu v Makedoniji državno prvenstvo v preletih, kjer bo tekmovala tudi naša preletaška ekipa. Vabljeni tudi ostali zainteresirani, da se pridružite lepemu ravninskemu letenju proti Prilepu in Bitoli.

-- Obeta se lep vikend. Ker so pri nas temperature še precej nizke, bomo v soboto leteli tudi na Lijaku. Več informacij o tem na društveni strani.

-- V planinskem domu v Gorah bo v soboto zvečer maškarada, kjer je prijavljeno že precej naših članov. Prva nagrada za najboljšo masko je 100 EUR. Igral bo duo Kif. Več informacij na 040 648100 ali 03 5648100 (Branka).