Društvena obvestila - julij10

--- Ob koncu leta predstavimo svojo dejavnost pri rangiranju društev za občinsko sofinanciranje in naša množična dejavnost je tudi eden od dejavnikov, da še prejemamo nekaj sredstev.
Nekateri člani, ki imate GPS-e, ne prijavljate letov, ali pa nekaterih (krajših) letov na OLC. V tekmovanju klubov in društev smo po številu letov zelo visoko in se borimo za 2.mesto. Zato vas naprošamo, da prijavite vse lete. Statistika na OLC-ju vam lahko služi tudi kot vaš osebni dnevnik letov.

--- Od 7.-15. Avgusta odhajamo na društveno letenje in druženje v Posočje. Naša baza bo zopet v kampu Siber pri Tolminu. Sliko lokacije kampa si lahko ogledate v Galeriji društva na društveni strani. Cena na osebo je bila lani 4 EUR na dan (avto, šotor, itd.-brezplačno).
kombiniralo se bo letenje na Kobali, Kobariškem Stolu, Livškem Kuku in Matajurju, odvisno od smeri vetra in vremenskih pogojev. Letenje bo za različne stopnje zahtevnosti – od lepih panoramskih poletov (dopoldne), večerne termike (pozno popoldne), do krajših in daljših preletov.
Za vse, predvsem pa za neletalni del ekipe,Tolminsko omogoča izvajanje različnih stalih dejavnosti: kolesarjenje, pohodi, ogledi slapov, izvirov in vojnih znamenitosti in ostankov, čolnarjenje, itd. Tudi te aktivnosti se bodo sproti planirale. V večernem času je možno na družabnem prostoru pripraviti skupne večere s pripravo hrane, na voljo je vsa oprema za pečenje, itd. (ponovili bomo tudi lansko večerji z lignji ;-))
Vabimo vas, da se pridružite. Zaradi lažje organizacije sporočite (skyeris@gmail.com), katere dneve planirate preživeti na Tolminskem.
Video od lani: