albatrosi zopet dolgo v zraku

Mrzlica in Kal danes velikodušna. Odleteli proti Maliču in Celju, nekateri še do Žusma, Boča, sedli v Dramljah, na žalost brez GPS! Tadej ZRIHTI!!!!!
lp robi

danes smo si jaz,dr

danes smo si jaz,dr miran,lado in samo vzeli čas in smo montirali ogrodje in vetrno vrečo na kalu,smo pa slišali da je danes nekdo z rdečim padalom telovadil na z.štartu na kalu????pa je ostal živ .ja v nedeljo pa zopet napad na nebo. se slišimo. lp

tale dan mi je popravil že

tale dan mi je popravil že načeto samozavest in če bo jutri na mrzlici podobno ali še boljše potem ni zime za eskime.mrzlica je zakon. lp

Danes si pa verjetno

Danes si pa verjetno predremal na zemljici saj je preveč pihalo. Tudi jutri grozijo z ojačanim JZ. Čestitam pa za včeraj. Res ste bili carji. Meni je crknila baterija na UKV tako da ni bilo komunikacije v zraku. Naredil pa sem smer Malič - Celjska k. - Šmartinsko j. - Slivniško j. - Kozjica (RT) in nazaj na pristank v Laško. V nedeljo pa zopet akcija. Se slišimo.

Ja, Robi, daj že enkrat

Ja, Robi, daj že enkrat porihtaj tale kabel za GPS, saj bo prej konec dobrih dni. Čestitke za vse tvoje dobre prelete v teh dneh. Čestitke tudi ostalim našim preletašem, katerim uspešno raste preletaško perje.